BANBOKNING

MTK´s banor bokas enkelt via MTK`S bokningssystem. Där kan du kolla lediga tider, boka, avboka och betala.

Bokningssidan når du via www.bokatennis.nu/mariestadstk/

Är du senior och medlem bokar du en tid i Lambihallen för 90 kr eller 120 kr beroende på tidpunkt.

Är du junior och medlem kostar en tid 50 kr.

Sommarkort: Till utomhussäsongen har vi sommarkort som kostar 500 kr för junior och 700 kr för senior. Då kan du boka tennistider gratis i bokningssystemet. Du kan spela med valfria spelare (vuxen, förälder, kompis eller med vem du vill). Innehavaren måste dock vara en på banan.

Abonnemang: vill du/ni ha en egen fast tid i hallen? Mer info finns på bokningssidan och hemsidan.

MTK har 3 st inomhusbanor (plexipabanor i Lambihallen) och 4 st utomhusbanor (grusbanor Alhagen) som är öppna för alla att boka.

Om du har frågor om bokning av bokning av bana: kontakta Magnus Olsson tel. 073-7334320.

OBS parkering av bilar vid grusbanor /alhagen sker vid minigoflbanor och ej vid murhus.

Bokningsinformation:

Ny spelare

Första gången registrerar man sig på valfri dator, t.ex. hemdatorn. Spelaren matar in sina uppgifter bl.a. namn, adress, födelsedata och mailadress. Hen anger även en kod för att senare kunna logga in på sitt spelkonto.

Spelkontot

Spelarna fyller på sitt spelkonto antingen med betalkort/internetbank. För att kunna spela och boka tennistider måste spelkontot ligga på plus. Då spelaren är inloggad kan ha se hela sin kontohistorik

Boka tid

När spelaren har registrerat sig kan han/hon boka och avboka tider. Man kan även se tidigare bokningar. Vid bokning av en tid kan man klicka för att man ska få ett mail som påminner om den bokade tiden

Bli medlem och spela billigare

Spelarna kan direkt i systemet klicka i att de vill bli medlem varvid medlemsavgiften dras direkt från spelkontot. Så fort detta är gjort spelar man för medlemstaxa. Familjer kan anmäla familjemedlemsskap.

OBS

Det kostar inget att registera sig ich skaffa sig ett användarkonto. Bokatennis.nu tar dock ut en årsavgift på 66 kr. Den dras vid första bokningtilfället och gäller ett år framåt från tiden när bokningen gjordes.

Uppdaterad: 2017-09-15 10:23

Tel: 0501- 70686