BANBOKNING

MTK´s banor bokas enkelt via MTK`S bokningssystem. Där kan du kolla lediga tider, boka, avboka och betala.

Bokningssidan når du via www.bokatennis.nu/mariestadstk/

Är du senior och medlem bokar du en tid i Lambihallen för 90 kr eller 120 kr beroende på tidpunkt. Utomhus kostar en tid 70 kr.

Är du junior och medlem kostar en tid 50 kr inomhus och utomhus.

Icke medlemmar bokar till ett något högre pris.

Sommarkort: Till utomhussäsongen har vi sommarkort som kostar 500 kr för junior och 700 kr för senior. Då kan du boka tennistider gratis i bokningssystemet. Du kan spela med valfria spelare (vuxen, förälder, kompis eller med vem du vill). Innehavaren måste dock vara en på banan. För att kunna köpa kortet i bokningssystemet måste man först bli medlem.

Abonnemang: vill du/ni ha en egen fast tid i hallen? Mer info finns på bokningssidan.

Banor: MTK har 3 st inomhusbanor (plexipabanor i Lambihallen) och 4 st utomhusbanor (grusbanor i Alhagen/Gärdesparken). Omklädningsrum med dusch finns för herr och dam.

Om du har frågor om bokning av bana så är du mer än välkommen att kontakta Magnus Olsson tel. 073-7334320, mail This is a mailto link

Parkering av bilar vid grusbanorna i Alhagen/Gärdesparken sker vid Alhagens minigolfbanor och ej vid murhus.

Bokningsinformation:

Ny spelare

Första gången registrerar man sig på valfri dator/mobil/platta. Spelaren matar in sina uppgifter bl.a. namn, adress, födelsedata och mailadress. man anger även en kod för att senare kunna logga in på sitt spelkonto. Man behöver inte ange mailadress men vi rekomenderar att man gör det då man bland annat får en bokningsbekräftelse till sin mailadress.

Spelkontot

Spelaren fyller på sitt spelkonto antingen med KORT, SWISH eller INTERNETBANKEN. För att kunna spela och boka tennistider måste spelkontot ligga på plus. Då spelaren är inloggad kan ha se hela sin kontohistorik

Boka tid

När man registrerat sig kan man boka och avboka tider. Man kan även se tidigare bokningar. Vid bokning av en tid kan man klicka för att man ska få ett mail som påminner om den bokade tiden.

Bli medlem och spela billigare

Spelarna kan direkt i systemet klicka i att de vill bli medlem varvid medlemsavgiften dras direkt från spelkontot. Så fort detta är gjort spelar man för medlemstaxa. Familjer kan anmäla familjemedlemsskap.

Obs

Det kostar inget att registera sig och skaffa ett användarkonto. Bokatennis.nu tar dock ut en årsavgift på 66 kr. Den dras vid första bokningtilfället och gäller ett år framåt från tiden när bokningen gjordes. Detta måste man ta hänsyn till när man laddar på pengar till sitt spelkonto första gången. Efter ett år dras årsavgiften igen vid bokningstillfälle.

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 20:11

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

Tel: 0501- 70686