BANBOKNING

MTK´s banor bokas enkelt via MTK`S bokningssystem. Där kan du kolla lediga tider, boka, avboka och betala med kontokort, internetbanken eller swish.

Bokningssidan når du via www.bokatennis.nu/mariestadstk/

Är du senior och medlem bokar du en tid i Lambihallen för 100 kr. Utomhus kostar en tid 70 kr för medlemmar.

Är du junior och medlem kostar en tid 50 kr inomhus och utomhus.

Icke medlemmar bokar till ett något högre pris.

Sommarkort: Till utomhussäsongen har vi sommarkort som kostar 500 kr för junior och 700 kr för senior. Innehavaren måste vara en av spelarna på banan. För att kunna köpa kortet i bokningssystemet måste man först bli medlem. Medlemskap köper man även det på bokningssidan.

Är ni flera i familjen som vill ha sommarkort så kostar det max 900 kr totalt. Köp då sommarkort för en person och maila This is a mailto link och ange vilka övriga som ska ingå så löser vi det (se bara till att det finns pengar på ett angivet spelkonto i bokningssystemet så vi kan dra dessa. Alla som ska ha sommarkort måste dock vara medlemmar.

Abonnemang: vill du/ni ha en egen fast tid i hallen? Mer info finns på bokningssidan.

Banor: MTK har 3 st inomhusbanor (plexipabanor i Lambihallen) och 4 st utomhusbanor (grusbanor i Alhagen/Gärdesparken). Omklädningsrum med dusch finns för herr och dam.

Om du har frågor om bokning av bana så är du mer än välkommen att kontakta Magnus Olsson tel. 073-7334320, mail This is a mailto link

Parkering av bilar vid grusbanorna i Alhagen/Gärdesparken sker vid Alhagens minigolfbanor och ej vid murhus.

Regler vid nyttjande av bana: Efterlämna inte skräp på banorna. Grusbanorna ska sopas med släpborstarna och linjerna sopas med linjeborstarna efter spel.

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 20:11 Skribent: Magnus Olsson