BANBOKNING

MTK´s banor bokas enkelt via MTK`S bokningssystem. Där kan du kolla lediga tider, boka, avboka och betala med kontokort, internetbanken eller swish.

Bokningssidan når du via www.bokatennis.nu/mariestadstk/

Är du senior och medlem bokar du en tid i Lambihallen för 90 kr eller 120 kr beroende på tidpunkt. Utomhus kostar en tid 70 kr.

Är du junior och medlem kostar en tid 50 kr inomhus och utomhus.

Icke medlemmar bokar till ett något högre pris.

Sommarkort: Till utomhussäsongen har vi sommarkort som kostar 500 kr för junior och 700 kr för senior. Då kan du boka tennistider gratis i bokningssystemet. Du kan spela med valfria spelare (vuxen, förälder, kompis eller med vem du vill). Innehavaren måste dock vara en på banan. För att kunna köpa kortet i bokningssystemet måste man först bli medlem.

Abonnemang: vill du/ni ha en egen fast tid i hallen? Mer info finns på bokningssidan.

Banor: MTK har 3 st inomhusbanor (plexipabanor i Lambihallen) och 4 st utomhusbanor (grusbanor i Alhagen/Gärdesparken). Omklädningsrum med dusch finns för herr och dam.

Om du har frågor om bokning av bana så är du mer än välkommen att kontakta Magnus Olsson tel. 073-7334320, mail This is a mailto link

Parkering av bilar vid grusbanorna i Alhagen/Gärdesparken sker vid Alhagens minigolfbanor och ej vid murhus.

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 20:11 Skribent: Magnus Olsson

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.