MEDLEMSKAP

VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM I MARIESTADS TENNISKLUBB!

Medlemsavgiften löser man enkelt på MTK´s bokningssida: www.bokatennis.nu/mariestadstk/

När du ska bli medlem i klubben registrerar du dig på bokningssidan genom att klicka på NY SPELARE (har du redan en inloggning så loggar du in som vanligt), därefter fyller du på ditt spelkonto så att det räcker till medlemsavgiften och klickar sedan på ”bli medlem” under ”dina uppgifter”.

För familjemedlemskap: registrera alla familjemedlemmar på bokningssidan först innan du betalar avgiften, när avgiften betalas får du ange om detta gäller familjemedlemskap och får även ange vilka som ingår i din familj.

Medlemskapet gäller löpande ett år framåt (från det datum man betalat in) och är alltså inte bundet till kalenderår.

Vid eventuella frågor kontakta Rikard Skarin tel : 070 610 60 07 eller via mail This is a mailto link

Följande avgifter för medlemskap gäller:

Junior 200 kr (t.o.m 18 år)

Senior 350 kr

Familj 500 kr

Som medlem har du bland annat möjlighet att boka tennisbanor till medlemspris!

Alla som deltar i träningsverksamheten ska vara medlemar i Mariestads TK.

MTK är enligt RF skyldigt att föra medlemsregister och alla medlemmar läggs in i MTK´s medlemsregister på idrottonline.se. Alla personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen.

tennisklubben logo

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 20:18

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

Tel: 0501- 70686