MEDLEMSKAP

VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM I MARIESTADS TENNISKLUBB!

Medlemsavgiften löser man enkelt på MTK´s bokningssida: www.bokatennis.nu/mariestadstk/

När du ska bli medlem i klubben registrerar du dig på bokningssidan genom att klicka på "Ny spelare" (har du redan en inloggning så loggar du in som vanligt), därefter fyller du på ditt spelkonto med kort, internetbanken eller swish så att det räcker till medlemsavgiften och klickar sedan på ”bli medlem” under ”dina uppgifter”.

Följande avgifter för medlemskap gäller:

Junior 200 kr (t.o.m 18 år)

Senior 350 kr

Familj 500 kr (familj = 2 vuxna + juniorer t.o.m 18 år, boende på samma adress).

För familjemedlemskap: registrera alla familjemedlemmar på bokningssidan först innan du betalar avgiften, när avgiften betalas får du ange om detta gäller familjemedlemskap och får även ange vilka som ingår i din familj.

Medlemskapet gäller löpande ett år framåt (från det datum man betalat in) och är alltså inte bundet till kalenderår.

Vid eventuella frågor kontakta Rikard Skarin tel : 070 610 60 07 eller via mail This is a mailto link

Som medlem har du bland annat möjlighet att boka tennisbanor till medlemspris, samt rätt att deltaga i föreningens aktiviteter på samma grund som övriga medlemmar.

Om man deltar i träningsverksamheten är det ett obligatoriskt krav att man löser medlemskap i Mariestads TK.

Mariestads TK är enligt RF skyldigt att föra medlemsregister och alla medlemmar läggs in i föreningens medlemsregister på idrottonline.se.

Alla personuppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. I MTK´s integritetspolicy finns beskrivet hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

MTK´s Integritetspolicy

Har du frågor om hur vi behandlar dina uppgifter eller om du vill utöva dina rättigheter kontaktar du föreningens styrelse.

Läs mer om dina rättigheter här:

Riktlinjer för att tillvarata enskildas rättigheter

Formulär för begäran om registerutdrag

tennisklubben logo

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 20:18

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.