MARIESTADS TENNISKLUBB

Mariestads Tennisklubb instiftades 1915 och ska enligt sin verksamhetsidé verka för tennissportens välmående och utveckling i Mariestads kommun.

Vi ska bedriva en kvalitetsfylld tränings-, motions- och tävlingsverksamhet där glädje, trivsel och utveckling står i fokus samt skapa bra förutsättningar för spontanspel och spel på fritiden för alla kategorier av spelare.

Vår förening ska vara öppen för alla och vila på det ideella och demokratiska föreningsarbetets grund även om inslag i verksamheten kan delegeras till anställda eller professionella aktörer.

Vår förening är medlem i Svenska Tennisförbundet och tillhör regionen Svensk Tennis Väst.

Har du några frågor om MTK's verksamhet eller klubben är du mer än välkommen att skicka ett mail till This is a mailto link.

Uppdaterad: 17 APR 2018 10:34

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

Tel: 0501- 70686