Invigning av Alhagen & 100 års jubileum

2015-09-03 20:06
Mariestad tennisklubbs nya utomhusbanor och klubbhus invigdes med pompa och ståt lördagen den 29 augusti. Kommunalrådet Johan Abrahamsson invigde formellt genom att klippa det blågula bandet.
  • Uppdaterad: 2018-04-03 10:51

Därefter var det uppvisningsmatch mellan den tidigare topp-10-spelaren Magnus "gusten" Gustavsson och Oskar Pallin. Därefter fritt spel på banor och visnings av klubbhuset. På kvällen var det jubileumsfest för att fira klubbens 100 år i det intilliggande murhuset. En minnesvärd kväll på många sätt för alla närvarande!

invigning 2015 3

invigning 2015 5

jubileum 1

jubileum 2

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

Tel: 0501- 70686