Julavslutning junior 2018

02 DEC 2018 10:34
Julavslutning för juniorer (t.o.m. 18 år). Måndag 18 december kl. 17-19 i Lambihallen. Anmälan senast 14 december.
  • Skapad: 02 DEC 2018 10:34

De som vill kommer få spela minitennismatcher i lag. Boll lotteri med fina priser! Alla får var sin boll. och på en bana kommer det finnas andra roliga aktiviteter såsom brottning, bollväggar, hinderbana och pingisbord. Lussekatt o Pepparkaka o festis/kaffe. Fina priser från Babolat till alla och pris till årets serievinnare kommer delas ut.

Pris: 50 kr.

Swish 123 199 77 09

Och vem vet, tomten kanske dyker upp!

Anmäl senast 14/12