Svensk Tennis Väst

Västtouren klubbtävling

(2020-01-24 05:43)
Nu är västtourens klubbtävling för 2019 färdigräknad och vi vill gratulera Lidköpings Tennisklubb som vann.

Svenska Tennisförbundet Väst bjuder in till årsmöte lördagen den 21 mars på Quality Hotell i Vänersborg.

Svenska Tennisförbundet Väst har initierat ett Fair Play pris för att understryka vikten av att uppföra sig på ett positivt och trevligt sätt mot motståndare, ledare, funktionärer och sig själv.

Årets Serieklubb 2019

(2020-01-11 18:06)
Årets Serieklubb är nu uträknad men med en serie som inte är medräknad så har ändå Alingsås Tennisklubb vunnit Årets Serieklubb. Stort Grattis till er.

Tioträffen

(2020-01-03 17:12)
Nu är Tioträffen färdiglottad så ni kan hitta alla info under tävlingar. Lycka till!!

Dubbelträffen

(2020-01-03 17:11)
Dubbelträffen är nu lottad och ni kan hitta det under tävlingar. Lycka till nu med alla matcher

Masterslutspelet lottat

(2019-12-31 10:37)
Nu är Västtourens Masterslutspel färdiglottad och ligger ute på tävling online http://svtf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=6441C47B-85EF-46AC-8984-2357AA069F41

Bästa Tennisvänner! Tennisåret börjar närma sig sitt slut och snart är det dags att summera det händelserika verksamhetsåret.

Läger med stor glädje

(2019-12-16 17:02)
Under helgen genomfördes 9 stycken läger för ungdomar i åldern 11-14 år runt om i regionen.

Falköpings Tennisklubb söker tränare. Tjänsten är på 75 – 100% med fokus på träning på banan men också på administration.

Helgen 30 november och 1 december arrangerade Svenska Tennisförbundet Väst 5 stycken 10 års Elite Hotels Next Generation läger runt om i regionen.

I helgen genomförde Skultorps Tennisklubb mini, midi och maxi SO Tour tävling.

Nästa år fyller den anrika tävlingen Elite Hotels Next Generation (mer känd som Kalle Anka Cup) 50 år. Svenska Tennisförbundet Väst söker arrangör för detta jubileumsår!

Det är dag att söka till tennisgymnasium. Ansökningstiden för alla NIU är öppen mellan 12 november- 1 december.

Tennisklubbarna Skövde TF och Skultorps TK arrangerade för tredje året i rad höstlovsaktiviteter ihop. I år bestod aktiviteterna utav Skövde Mästerskapen och Knattelägret.

Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

E-post: mtk@tennisklubben.se