Svensk Tennis Väst

Pirres Pokal 2018

(2018-09-24 15:16)
I helgen avgjordes Pirres pokals kvalomgång i Linköping. Tennis Väst gjorde bra ifrån sig spelmässigt men fick inte med sig de viktigaste bollarna!

Höstens SO Tour tävlingar är nu klara. Det är inte lika många arrangörer som det brukar vara. Dock så får de som inte arrangerar en tävling stötta grannklubbarna med organiserade klubbresor.

Västserien lottad!

(2018-09-15 09:24)
Västserien inomhus 2018 är lottad och ni finner speldatumen för matcherna på Tournament software.

Jan-Gunnar avtackades

(2018-09-13 16:57)
I juni gick Jan-Gunnar i pension. På första styrelsemötet för hösten passade styrelsen på att tacka Jan-Gunnar för hans stora insats som ledare/tränare och inspiratör för många.

Sofia cup i Stockholm

(2018-09-08 10:46)

Ì helgen spelades den årliga utbytesmatchen mellan Väst och Göteborg i Borås tenniscenter för gruppen 15-20+.

Under helgen så spelades Regionsmästerskapet 14, 16 och seniorer i Falköping. På grund av det dåliga vädret så fick man spela inomhus. Det var jämna matcher i finalerna.

Det är dags att anmäla och planera inför Västserien inomhus 2018! Anmälan ligger öppen på webben och sista dag för anmälan är torsdagen den 30 augusti. Första spelhelg är 6-7 oktober.

Svensk Tennis Väst skördade många framgångar när Tolvårscupen avslutades i Norrköping i helgen. Bella Bergqvist Larsson Åmål vann finalen i FS 12 mot Tilda Larsson Elfsborg.

Dubbelframgångar i JSM

(2018-08-14 09:14)
Junior SM avslutades i Norrköping förra veckan med dubbelframgångar för Väst. Hannes Eriksson Kristinehamn vann pojkdubbel 16 i par med kompisen Adam Heinonen Växjö.

Isabell Högberg är den nye Verksamhetsassistenten i Väst efter att Jan-Gunnar har slutat. Isabell kommer att arbeta 40% från och med augusti och blir en bra tillgång för Svensk Tennis Väst.

För första gången arrangerade Karlstads tennisklubb en gratis sommartennis-skola för barn och ungdomar mellan 6-15 år. Och det blev succé direkt med 115 anmälda.

Under veckan har Svensk Tennis Väst tävlat på internationell mark med framgång. 17 ungdomar i åldersgruppen 15-20+ fick chansen att pröva sina färdigheter mot spelare från andra länder.

Under veckan spelar Tennis Västs främsta ungdomar en sommartour tävling i Tyskland Flensburg.

Årets upplaga av Elite Hotels Next Generation 2018 är avslutad. På bilden ser vi Tennis Västs deltagare.

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

Tel: 0501- 70686
E-post: mtk@tennisklubben.se