Svensk Tennis Väst

Seriespelet i fokus

(2019-10-13 15:52)
Förra helgen startades seriespelet upp runt om i regionen men även i hela Sverige. Seriespelet har så många fördelar oavsett vilken ålder.

SO Touren i Lidköping

(2019-10-10 13:35)
I helgen spelades 2 stycken SO Tour tävlingar i Lidköping. På bilden ett glatt gäng 15 stycken Maxi spelare! LTK genomförde även en minitävling där 7 barn deltog under tränare John Karlmans ledning.

Nya tränare utbildade

(2019-10-01 08:58)
I helgen genomfördes Tennisens Plattform i Hammarö som är det första steget i tennisens utbildning. 9 nya tränare fick ta del av kunskaper där Jonas Ackerot Hammarö var ledare.

Under helgen spelas Pirres Pokal och Sofia Cup samtidigt i Norrköping. Det är första gången regiontävlingarna avgörs i samtidigt på samma plats.

Under sommaren kunde vi berätta om att Dalslandsserien har fått nytt liv med en tennisserie. Nu har Mikael Janssons Håfreströms IF skapat en tennisbana för klubbens alla medlemmar.

Idrottens dag i Uddevalla

(2019-09-21 17:18)
På lördagen arrangerade RF och Västra Götalands Idrottsförbund i samarbete med Uddevallas kommun en idrottens dag på Rimnersvallen i Uddevalla.

På fredag och lördag spelar Sverige Davis Cup mot Israel i Stockholm! Sverige behöver ditt stöd!

På söndagen spelades utbytesmatchen mellan Väst och Göteborg i Borås för gruppen 15-20 år!

I helgen genomfördes en tennisens Plattformskurs för 14 nya tränare i Elfsborgs Tennis. Elfsborg var initiativtagare till kursen. Ledare var Dino Ilecic.

Tränarträff i Värmland

(2019-08-31 15:36)
På fredagen hölls ett tränarmöte i Karlstad för Värmlandstränarna.

i helgen avgjordes Regionmästerskapen utomhus i Karlstad, Falköping och Trollhättan!

På onsdagskvällen avgjordes utbytesmatchen mellan Sverige och Norge i tennis. En match som blev mycket jämn och som Sverige kunde vinna först efter sista bollen var slagen.

Alingsås Tennisklubb fyller 100 år i år och passade på att fira dagen i lördags.

Helgen 23-25 augusti spelas regionmästerskapen utomhus. Yngsta klassen spelas i Karlstad och 14 åringarna kämpar i Falköping. Senior och 16 år avgörs i Trollhättan!

Anmäla serielag

(2019-08-08 10:14)
Nu är det dags att planera för seriespel under hösten. Sista dagen för att anmäla serielag är den 25 augusti.

Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

E-post: mtk@tennisklubben.se