Svenska Tennisförbundet

Sex svenskor står på startlinjen när det är klart för spel i huvudtävlingen av 25 000-dollarstävlingen Swedish Ladies i Ystad.

Robert Lindstedt fick en bra start på grässäsongen. Svensken är tillbaka bland de 50 främsta i världen på ATP-rankingen efter förra veckans finalplats i Stuttgart.

Efter 18 månaders frånvaro och tre operationer är det äntligen dags. Susanne Celik gör comeback i Swedish Ladies i Ystad nästa vecka.

Sveriges Davis Cup-lag är en seger från World Group. Ta chansen att uppleva den avgörande playoff-matchen i september på plats – nu arrangerar vi en supporterresa i samarbete med Nickes.Com.

Christer har ordet

(2018-06-14 09:31)
En aktivitetstät tennissommar står för dörren. I sitt nyhetsbrev ger generalsekreterare Christer Sjöö oss en uppdatering av tennisförbundets arbete.

Sommarens tennisfest för juniorer närmar sig. Här är det 96 spelare stora startfältet i årets Sverigefinal av Elite Hotels Next Generation den 25-29 juli.

Tio tränare fortsätter den lärorika resan med Svenska Tennisförbundets tränarteam. Under Franska Öppna var teamet på studieresa.

Mikael Ymer imponerar i Lyon. Svensken tog sin fjärde raka seger i challengerturneringen mot topseedade Roberto Carballes Baena.

Årets första kategori A-tävling i Sommartouren är färdigspelad. Den tionde upplagan av Audi Danderyd Open avslutades med en festlig finaldag.

Linnea Malmqvist och italienskan Angelica Moratelli knep dubbeltiteln i förra veckans 25 000-dollarsturnering i Portugal.

För första gången på fem år har Sverige två damer bland de 80 främsta på singelrankingen.

Sistaårseleverna på riksidrottsgymnasierna i Båstad och Lidköping har tagit studenten!

Stefan Olsson kan lägga ytterligare en Grand Slam-final till meritlistan. Tillsammans med Frederic Cattaneo nådde svensken final i Franska Öppnas dubbelturnering.

Stefan Olsson är utslagen i Franska Öppna. Svensken föll i raka set mot japanen Shingo Kunieda.

På torsdagen inleder svenske världssexan Stefan Olsson spelet i Franska Öppna. Han ställs mot Shingo Kunieda, Japan.

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

Tel: 0501- 70686
E-post: mtk@tennisklubben.se