Årsmötesinbjudan 2019

19 FEB 2019 09:56
Mariestads Tennisklubb kallar alla medlemmar till årsmöte onsdagen den 20/3 kl. 19:15 i Lambihallen. Sedvanliga årsmötesförhandlingar kommer att behandlas.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2019 09:56

En proposition om stadgeförändring har inkommit, i form av förslag till förändring avseende styrelsesammansättning.

I dagsläget står det i stadgarna att styrelsen utgörs av ”…ordföranden samt 6 övriga ledamöter…”

Förslag till förändring: ”…ordföranden samt minst 4, max 6 övriga ledamöter…”.

Hela dagordningen för årsmötet anslås på anslagstavlan i Tennishallen, jämte denna kallelse.

Klubben bjuder på fika.

Välkommen!

MARIESTADS TENNISKLUBB

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.