Arvid Hagejärd 2:a i Karlstad

24 SEP 2019 11:01
Arvid Hagejärd, Mariestads TK, har i helgen varit och deltagit i Karlstad Cupen 2019. Det slutade med en fin 2:a plats.
  • Skapad: 24 SEP 2019 11:01

Arvid gick in i turneringen i kvartsfinal, där han mötte Benjamin Du, Karlstad TK, där siffrorna blev 6-3, 6-4. Nästa match var mot Sigge Polleryd, Karlstad TK, siffrorona skrevs till 6-1, 6-0. Framme i final var det Hjalmar Petrov som stod för motståndet, efter en jämn och välspelad rysare, så föll till slut Arvid i ett matchtiebreak med siffrorna 4-6, 7-5, 5-10.