Lördagsligan

2017-09-14 21:27
Nu startar vi igång Lördagsligan och den kommer att spelas sex lördagar framöver under höst o vår mellan klockan 13-15. Matchträning för alla åldrar! Alla deltagare blir bjudna på fika.
  • Uppdaterad: 2017-09-14 21:28

Man behöver ej kunna vara med alla tillfällen, men meddela alltid Carin om ni har frånvaro.

2017                              2018

7 oktober                      20 januari

11 november                 24 februari

25 november                 17 mars

kostnad: Gratis !! vi har sökt pengar från idrottslyftet.

Vi spelar poolspel så alla får många matcher enl nedan regler under två timmars tid. Vi har tre banor så en bana för Mini, en för Midi och en Maxibana.

Regler:

-         MINI spelas över minitennisnät, ett supertiebreak till 10 p

-         MIDI spelas på kortare plan, ett supertiebreak till 10 P

-         MAXI spelas på hel bana, game spelas, en match till 4 game.

I MIDI & MAXI är det tillåtet att gå fram på andra serven till servlinjen och slå den underifrån.

Pris till alla deltagare!

Tränare finns på plats men ni dömer själva matchen med hjälp av de föräldrar som finns tillgängliga i hallen.

Anmäl till Carin på sms 0709520935 eller mejla till This is a mailto link senast den 1 oktober, alt skriv upp er på anslagstavlan i hallen.

Mariestads TK

Juniorsidan finns affischen!

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

Tel: 0501- 70686