Mariestads Tennisklubb har haft årsmöte!

26 MAR 2019 21:18
Mariestads Tennisklubb har hållit årsmöte och en ny styrelse finns nu på plats!
  • Uppdaterad: 26 MAR 2019 21:18

Årsmötet hölls i Lambihallen den 20 mars. Carl Edström, som varit klubbens ordförande i 2 år, lämnade sin post och Magnus Olsson (tidigare sekreterare) valdes till ny ordförande. Urban brånfeldt omvaldes på ett år som ledamot. Till kassör valdes Sandra Schödin (nyval 2 år) och till sekreterare valdes Natalie Nord (nyval 2 år). Ytterligare en person skulle valt in i styrelsen, men detta stötte på patrull då det visade sig att en av ledamöternas företags policy inte godtar att dess anställda sitter i samma styrelse som dess kunder, så fick detta val årerkallas lite hastigt och lustigt under årsmöte. Detta innebär att, även om en ny styrelse är på plats och sköter klubbens angelägenheter, så är den ännu inte stadgeenlig, då det krävs ytterligare en ledamot. En (eller två) nya ledamöter eftersöks och kommer då att väljas in med fyllnadsval.

Under årsmötet lästes verksamhetsberättelsen för 2018 upp av mötets ordförande Carl Edström och klubbens tidigare kassör gick igenom klubbens förvaltningsberättelse och revisionsberättelsen lästes upp och godkändes. Klubbens ekonomi är stabil och god och styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Följande personer lämnade styrelsen och avtackades: Carl Edström, Rickard Skarin, Per Åke Nilsson, Kerstin Hinz och Johanna Bergman.

Här nedan några ord (ur verksamhetsberättelsen) från vår avgående ordförande Carl Edström:

Ordföranden har ordet.

"Det är med stor glädje jag ser tillbaka på 2018 års verksamhetsår, i egenskap av ordförande.

Mycket har sagts, och mycket har gjorts. Många konstruktiva diskussioner har genomförts, i olika konstellationer. Och nu också i bättre ljus, i och med installationen av LED-belysning i hallen.

Med anledning av detta är det med blandade känslor som jag lämnar över ordförandeskapet 2019 i samband med årsmötet. Jag vill passa på att tacka för mig, och hoppas att jag bidragit med något konstruktivt under mina år som ordförande och jag vill också önska tillkommande styrelse all lycka och framgång under 2019 års verksamhetsår. Jag är helt övertygad om att ni kommer att driva klubben framåt, på ett lugnt och positivt sätt! Och jag ska med stor spänning följa fortsatt utveckling av de intressanta områden vi diskuterat i styrelsen under 2018 avseende utveckling, renovering etc.

Tack för 2018! :-)

//Carl"