Hoppa till sidans innehåll

MTKare har tävlat i Vänersborg

01 APR 2019 22:07
Ett gäng spelare från Mariestads TK har under helgen deltagit i Påskslaget i Vänersborg. Olle Eriksson, Arvid Hagejärd och Vilmer Ryberg, deltog klassen PS13 A, där grabbarna tog hem 1:a, 2:a och 3:e platsen.
  • Uppdaterad: 01 APR 2019 22:07

Två av MTKarna, Olle Eriksson och Vilmer Ryberg, tog sig vidare och fick mötas i den ena semifinalen som Olle sedan vann med siffrorna 6-2, 6-3. Arvid Hagejärd tog sig fram till den andra semifinalen där han mötte Noel Duveskog, Jönköpings TK. En match som Arvid vann med sifforna 6-1, 6-4, och därmed stod det klart att klubbkompisarna Olle och Arvid skulle mötas i finalen. I finalen drog sedan Olle det längsta strået och vann med siffrorna 6-3, 6-4. Bra jobbat av killarna!

Skribent: Magnus Olsson
Epost: This is a mailto link

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen