MTKare har tävlat i Vänersborg

01 APR 2019 22:07
Ett gäng spelare från Mariestads TK har under helgen deltagit i Påskslaget i Vänersborg. Olle Eriksson, Arvid Hagejärd och Vilmer Ryberg, deltog klassen PS13 A, där grabbarna tog hem 1:a, 2:a och 3:e platsen.
  • Uppdaterad: 01 APR 2019 22:07

Två av MTKarna, Olle Eriksson och Vilmer Ryberg, tog sig vidare och fick mötas i den ena semifinalen som Olle sedan vann med siffrorna 6-2, 6-3. Arvid Hagejärd tog sig fram till den andra semifinalen där han mötte Noel Duveskog, Jönköpings TK. En match som Arvid vann med sifforna 6-1, 6-4, och därmed stod det klart att klubbkompisarna Olle och Arvid skulle mötas i finalen. I finalen drog sedan Olle det längsta strået och vann med siffrorna 6-3, 6-4. Bra jobbat av killarna!

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.