MTK behöver din hjälp att städa tennisbanorna!

04 FEB 2019 21:11
MTK provar nu ett system med frivilligt banstäd i tennishallen. Medlem i MTK får 50 kr per städad bana insatt på sitt spelkonto i MTK´s bokningssystem. Kolla på listan i hallen och hjälp till att hålla våra banor rena från ludd och damm.
  • Uppdaterad: 04 FEB 2019 21:11

En bana får städas max två gånger per vecka och det måste passera tre dagar mellan städpassen.

Man städar då banorna är obokade. Perfekt att göra om man kommer lite tidigare innan spel eller efter sitt pass.

Man får 50 kr per städad bana. Städar man tre banor får man alltså 150 kr in på sitt spelkonto i MTK´s bokningssystem.

Räkna med att en bana tar ca 20 minuter att städa.

Detta ingår i att städa en bana:

Dammsug hela banan med sopmaskinen som står i förrådet längst bort på läktaren mellan bana 2 och 3.

Vid behov töm sopmaskinens behållare i den gröna soptunnan utanför tennishallen. Man kan även vid behov rengöra sopmaskinen med tennishallens dammsugare, tag då först bort behållaren.

Det ingår även att vid behov tömma tennisbanans papperskorg. Svarta sopsäckar finns i städskrubben vid toalletterna.

Ställ tillbaka sopmaskinen där du tog den och sätt i laddsladden igen.

Skriv ditt namn på den eller de banor du har städat på listan som sitter på anslagstavlan i hallen.

Efter månadens slut tas listan ner och beloppet sätts in på spelkontot i MTK´s bokningsystem. Endast medlemmar kan få pengar in på sitt spelkonto. Föräldrar har möjlighet att skriva barnens namn.

Läs på anslagstavlan i tennishallen för mer info.

Vi kör detta på prov under inomhussäsongen.

MVH Styrelsen

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.