Träningsinformation!

2017-07-28 13:57
Hej alla elever! Hoppas sommaren varit bra. Nu är det dags att tänka på höstens tennis.
  • Uppdaterad: 2017-07-28 14:18

Lite förändringar på tränarfronten kommer det bli till hösten, Tino börjar jobba igen efter sin sjukskrivning v 33 och fortsätter som juniortränare två dagar i veckan (måndag o tisdag ) och stöttas ev upp av Daniel då och då och mig på resten av timmarna. Oskar Pallin kommer jobba kvar några timmar i veckan. Jag själv (Carin) kommer ansvara för vuxen o nybörjar träningarna. Julia Nilsson och Tuva kommer finnas med på mer timmar, både med vuxna, juniorer och nybörjare. Vi kommer även se Hanna och Natalie då och då. Nytt för hösten är att fysträning kommer läggas in i schemat med Tino och Oskar där alla spelare är välkomna att delta.

All nybörjarträning kommer jag själv ta hand om på lördagar tillsammans med Julia och Tuva. start v 38.

Innesäsongen startar v 36 och håller på tom v 50 med uppehåll för höstlov.

Följande uppdelning på grupper kommer att finnas. Efter detta kommer ni delas i grupper.

Tävlingsgrupp 3-4 tim

Utvecklingsgrupp (seriespel, lite tävling ) 1-3 tim, ev på gång in i tävlingsgruppen.

Maxigrupp (75 % boll) 1-3 tim

Midi grupp (50 % boll) 1-2 tim

Träningsgrupp (tävlar inte) 1-3 tim

Maila in senast 24 augusti antal tillfällen och dagar ni vill träna och om ni vill träna med speciell kompis. Ange tidigaste tid på dagen ni kan träna.

Vuxentennis!

Ni vuxna kan välja på måndag, tisdag och torsdag mellan 18 och 22. Några av er kommer få spela på fredagar som vanligt med juniorerna. Finns intresse för Cardio tennis kan jag köra igång detta, sök på you tube så ser ni vad det är. Lördagar kan också finnas möjlighet att träna. Tänk på att maila in snabbt svar för att få den tid ni vill ha, uppge två alternativ på dagar (först till kvarn…). Många vill ha plats, över 100 vuxenelever var vi förra säsongen. Ange om det är någon speciell kompis du vill träna med….och hur många tillfällen ni vill spela. En del vuxna kommer även i fortsättningen placeras i blandjuniorgrupper. Finns intresse för helgspel eller lunchträning så skriv vad ni önskar så får vi se om detta kan ordnas.

Priser:

• vuxentennis 1 tim/v 1300 kr, 2 tim/v 2000 kr
  • juniortennis 1 tim/v 900 kr, 2 tim/v 1500 kr, 3 tim/v 1900 kr, 4 tim/v 2400 kr

Faktura kommer mailas ut med förfallodag den 4 september då terminen startar.

OBS! Alla som tränar i grupper i Mariestads Tk måste vara medlemmar. Medlemsavgiften betalas in till Mariestads Tk, samtidigt som träningsavgiften om den ej redan är betald.

/Carin Nilsson Mariestads TK

Tel 0709-520935