TENNIS.SE

Ställningen i Stefan Edbergs stiftelse 2019

(2019-04-23 08:52)
Efter JSM förra veckan är nu ställningen uppdaterad när det gäller Stefan Edbergs stiftelse.

JSM: Dubbla guld för Milicevic och Borg

(2019-04-22 15:44)
På Annandag Påsk avslutades Junior-SM på GLTK i Göteborg där vi bland annat konstaterar att det blev dubbla guld för KLTK-spelarna Klara Milicevic och Leo Borg och guld och silver för Stina Larsson, Lillån och Noa Forste Dinell, SALK.

GLTK:s Christian Samuelsson har dominerat vintertouren och fick också kröna den i sista tävlingen på Fair Play stadion i Malmö. "Jag har spelat bättre och bättre för varje vecka", säger han.

Nyhet från Nyheter

VIDEO: "En konferens med många bra tips"

(2019-04-17 08:13)
Här kommer ett svep från helgens lyckades aktiviteter i Tumba nya tennishall med den första Barn- och ungdomskonferensen och Tennisens dagar.

Nyhet från Nyheter

En partner med kärlek för tennis

(2019-04-16 08:34)
"Tennisförbundet är ett starkt varumärke och en bra referens för oss", säger Thomas Viktorsson, ägare och VD för IT-företaget VMI, som valt att förlänga samarbetet ytterligare ett år.

Nyhet från Nyheter

Svensk dubbelseger - och en omvärldskoll

(2019-04-15 09:01)
Dubbelseger, finalplatser och en stark Ymer-insats är något vi tar med oss från förra veckan. Så här spelar några av de svenska spelarna denna veckan.

Nu drar Junior-SM igång!

(2019-04-12 08:44)
"Detta är det största vi gör i tävlingsväg under året", säger Ulf Börjeson i arrangörsklubben GLTK.

Andra träffen för Tränarteamet

(2019-04-11 20:07)
SvTF:s Tränarteamet samlades i dag på Good to Greats anläggning och i morgon fortsätter det på Bosön.

2 dagar kvar till Tennisens dagar

(2019-04-10 11:32)
På fredag och lördag vill vi se dig i Tumba nya tennishall. Testa tennis och möt tvåfaldiga Wimbledonmästaren Stefan Olsson. Var med på Multi SkillZ, quiz och mycket mer!

Dubbeltitel för Bergevi/Eriksson

(2019-04-08 07:15)
Markus Eriksson och Filip Bergevi vann dubbelturneringen i Tabarka, Tunisien i helgen. Här följer en genomgång var sverigeettorna Rebecca Peterson och Elias Ymer och många av övriga svenskar spelar i veckan.

Så gick det i Lag-SM

(2019-04-07 15:52)
Svenska juniorcupen tillika lag-SM 2019 (F18/P18) avgjordes i helgen. KLTK hade chansen att ta hem segern för tredje gången i rad - både på tjej- och pojksidan.

Dags söka Elitidrottsstipendiet

(2019-04-06 08:33)
Nu är det dags att söka Elitidrottsstipendiet på totalt 50 000 kronor.

14-åringarna testas på Bosön

(2019-04-05 08:14)
Massor med tester och tennis för spelare och tränare från en rad olika klubbar i dagarna två.

Nyhet från Nyheter

Du missar väl inte Tennisens dagar?

(2019-04-04 17:49)
Du missar väl inte Tennisens Dagar i Tumbas nya tennishall 12-13 april med massor med aktiviteter?

Mattias Arvidsson och Jonas Svensson tror mycket på arbetet som väntar framöver med juniorer som är på väg att bli seniorer. "Jag tror att vi i Sverige måste hitta former för att träna med spelare på samma nivå", säger Mattias Arvidsson.

Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

E-post: mtk@tennisklubben.se