TENNIS.SE

Här kommer ett svep från helgens lyckades aktiviteter i Tumba nya tennishall med den första Barn- och ungdomskonferensen och Tennisens dagar.

"Tennisförbundet är ett starkt varumärke och en bra referens för oss", säger Thomas Viktorsson, ägare och VD för IT-företaget VMI, som valt att förlänga samarbetet ytterligare ett år.

Dubbelseger, finalplatser och en stark Ymer-insats är något vi tar med oss från förra veckan. Så här spelar några av de svenska spelarna denna veckan.

Nu drar Junior-SM igång!

(2019-04-12 10:44)
"Detta är det största vi gör i tävlingsväg under året", säger Ulf Börjeson i arrangörsklubben GLTK.

TGU 2

(2019-04-12 09:41)
Nu kan man anmäla sig till tränarutbildningen TGU 2!

SvTF:s Tränarteamet samlades i dag på Good to Greats anläggning och i morgon fortsätter det på Bosön.

På fredag och lördag vill vi se dig i Tumba nya tennishall. Testa tennis och möt tvåfaldiga Wimbledonmästaren Stefan Olsson. Var med på Multi SkillZ, quiz och mycket mer!

Markus Eriksson och Filip Bergevi vann dubbelturneringen i Tabarka, Tunisien i helgen. Här följer en genomgång var sverigeettorna Rebecca Peterson och Elias Ymer och många av övriga svenskar spelar i veckan.

Så gick det i Lag-SM

(2019-04-07 17:52)
Svenska juniorcupen tillika lag-SM 2019 (F18/P18) avgjordes i helgen. KLTK hade chansen att ta hem segern för tredje gången i rad - både på tjej- och pojksidan.

Nu är det dags att söka Elitidrottsstipendiet på totalt 50 000 kronor.

Massor med tester och tennis för spelare och tränare från en rad olika klubbar i dagarna två.

Du missar väl inte Tennisens Dagar i Tumbas nya tennishall 12-13 april med massor med aktiviteter?

April: Christer har ordet

(2019-04-04 11:41)
Senaste nytt med Christer Sjöö, generalsekreterare på SvTF.

Mattias Arvidsson och Jonas Svensson tror mycket på arbetet som väntar framöver med juniorer som är på väg att bli seniorer. "Jag tror att vi i Sverige måste hitta former för att träna med spelare på samma nivå", säger Mattias Arvidsson.

Lidingö TK lyckas samla de flesta i klubben till det årliga klubbmästerskapet - från femåringen till 90-åringen. "Det är helt fantastiskt", säger Helena Hägglund i tävlingsledningen.

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

E-post: mtk@tennisklubben.se