TENNIS.SE

En blågul omvärldskoll

(2019-02-19 18:28)
Här kommer en blågul koll på vad som pågår runt om i världen för några av våra spelare just nu.

Sverige vann även mot Tyskland och slutar därmed femma i Winter Cups. "Det är ett mycket starkt lag-EM av grabbarna och visst känner vi att vi kan slå alla lag en bra dag", säger Rickard Billing.

Sverige reste sig efter förlusten mot Frankrike. Efter lördagens seger mot Bulgarien slåss man nu om femteplatsen i Winter Cups på söndag.

Sverige är borta från medaljstriden även om man var nära att välta favoriten Frankrike i Winter Cups-slutspelet. "Trots besvikelsen så här efteråt så är jag stolt över lagets insats", säger coach Rickard Billing.

Hög tid söka LOK-stöd

(2019-02-15 14:20)
Sista ansökningsdag för att söka LOK-stöd är den 25 februari.

Streber Stiftelsen har gjort sitt val. Årets Streberstipendiat är Gustaf Ström som får 200 000 kronor. "Jag blev väldigt glad att jag fick priset. Jag kommer att använda pengarna framförallt till kommande resor", säger Gustaf Ström.

Efter avancemanget i Ryssland för två veckor sedan är det dags för P16-landslaget att ge sig in i slutspelet i Winter Cups i Frankrike i helgen.

Utökad satsning på U13

(2019-02-12 13:14)
Fler träffar och fler aktiviteter är nyheterna för U13 i år. I dag avslutas årets första träff i Jönköping.

Det svenska Fed Cup-laget föll på målsnöret i jakten på en plats i kvalet till World Group II. Ryssland satte stopp för Sverige i lördagens playoff-match.

Ny dag, ny svensk Fed Cup-vinst. Sista gruppspelsmatchen mot Bulgarien slutade 3–0 – en seger som ger det svenska damlandslaget chans att nå kval till World Group II.

Det svenska Fed Cup-laget ångar på i Polen. Den imponerande premiärsegern mot Ukraina följdes i dag upp av en ny triumf - mot Estland.

Karl-Åke Jonsson har lämnat oss.

Sverige slog ur underläge, men lyckades vinna på ett imponerande sätt mot Ukraina i öppningsmatchen i Fed Cup-gruppspelet i Polen.

Kenneth Johansson har lämnat oss.

Efter förlusten i Colombia väntar ny match för Davis Cup-laget i september i Europe/Afrika grupp 1. Det är Israel som står för motståndet i hemmamötet.

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

E-post: mtk@tennisklubben.se