TENNIS.SE

Liksom klubbens damer har Upsala TK:s herrlag tagit täten i elitserien. Herrarna toppar tabellen efter tredje raka segern.

Upsala TK ångar på i damernas elitserie. Fjolårets nykomling toppar tabellen med full pott efter fyra spelade omgångar.

Fem avgörande matchtiebreak och ytterligare två tiebreak – jämnare än så blir inte ett elitseriemöte. Men ändå vann Solna TK med 6–0 mot GLTK i herrarnas elitserie. ”Helt galen match”, säger Filip Prpic.

Det närmar sig halvtid i damernas elitserie. Då har Fair Play TK och Upsala TK skaffat sig ett litet försprång i tabellen. ”Vi ligger ganska bra till, men det är många matcher kvar”, säger Jon Hedman, UTK.

Vill du kombinera tennis med studier? 13 november-1 december kan du söka till våra nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) med studiestart HT 2018.

Efter årets andra titel på ATP Challenger Tour tar Elias Ymer klivet in på topp 150 på herrarnas världsranking.

Fyra lag har full pott efter två spelade omgångar i damernas elitserie: Fair Play TK, KLTK, Upsala TK och GLTK.

3–3 i ett hett Stockholmsderby gav ett smakprov på vad som ser ut att bli en jämn kamp om finalplatserna i herrarnas elitserie. ”Serien är hetare i år”, säger Milos Sekulic.

Med några dagar till herrarnas elitseriepremiär är ledarna är överens – det blir en jämn och tuff serie. Här är läget i lagen inför premiären på lördag.

Martin Persson, Saltsjö Duvnäs TK, spelar på fredagen om guld i veteran-VM i Miami.

Jakten på guldet har börjat. Fair Play TK, GLTK, KLTK och Upsala TK fick bästa starten i damernas elitserie.

Rapportering görs genom att ha ett uppdaterat medlemsregister i IdrottOnline och därefter bekräfta detta via formulär, senast den 30 november.

Nyförvärv? Skador? Favorittips? Vi har sammanställt läget i lagen inför premiären i damernas elitserie på onsdag.

Det är färdigspelat i Svenska Juniortouren. Segrare i årets mastersslutspel: Klara Milicevic och Leo Borg.

Stockholm vann Sofias Cup

(2017-11-06 11:39)
En finalrepris från i fjol. Då tog Tennis Stockholm andra raka vinsten i Sofias Cup efter seger mot Syd.

Tel: 0501- 70686