TENNIS VÄST

Harald Von Koch är ansvarig för ett projekt i Svensk Tennis östs regi, som ska få fler personer med funktionsnedsättningar att börja spela tennis och att tävla.

Västtouren 2018

(2018-02-06 10:39)
Den första uppdateringen i Västtouren 2018 är nu gjord båda vad gäller den individuella tävlingen samt klubbtävlingen.

Skultorps Tennisklubb fick två utmärkelser vid årets idrottsgala den 27 januari i Skövde. Jonas Söderlund erhöll priset som årets tränare och Tennisklubben erhöll utmärkelsen årets förening. På bilden: Ingemar Melèn till vänster och Jonas Söderlund

Det är dags att anmäla till Regionmästerskapen inomhus 2018. RM för 12 år spelas i Alingsås och 14, 16 samt senior spelas i Lidköping.

Tennis Väst i samarbete med SISU idrottsutbildarna har glädjen att bjuda in styrelse ledamöter till en klubbutvecklingskonferens i Vänersborg den 23-24 mars 2018!

Tränarträff i Värmland

(2018-01-22 10:13)
På fredagen den 19 januari hölls en tränarträff i Karlstad för Värmlandstränarna.

Nadeem Kanani Trollhättans Tennisklubb vann sin första match i huvudtävlingen i Quality Hotell Open mot Norges Kristoffer Dalbak 6-2,6-4.

Svensk Tennis Väst bjuder in till årsmöte lördagen den 24 mars i Vänersborg på Quality Hotell.

Åmål Bella vann i SALK

(2018-01-08 12:58)
I helgen avslutades SALK Open med finalspel i tolvårsklasserna. Bella Bergqvist Larsson från Åmål började det nya året på bästa vis genom att vinna FS 12.

I helgen avgjordes Västtourens Masters slutspel i Vänersborg! I flera klasser blev det jämna och spännande matcher.

Västtourens Masters slutspel körde igång under lördagen. De individuella segrarna för varje ålders klass prisades för sina fina prestaioner.

Flera fina framgångar har noterats utav Väst spelarna under julhelgen i SALK Open 2018. Hugo Rask Strömstad gick till dubbelfinal i Pojkdubbel 14 i par med Eldin Nokic Åby

Västtourens Masters slutspel avgörs i Vänersborg helgen 6-7 januari. De tre främsta spelarna i varje åldersklass som samlat ihop flest poäng gör upp om Masters titeln!

SALK Open 2017

(2017-12-28 18:36)
På annandagen drog traditionsenligt den 112:e upplagan av SALK Open spelen igång!

Under helgen arrangerade Svensk Tennis Väst läger för över 100 ungdomar i åldern 14 år och yngre runt om i hela regionen!

Tel: 0501- 70686
E-post: mtk@tennisklubben.se