TÄVLING

Mariestads Tennisklubb arrangerar flera tävlingar varje år för både juniorer och även för seniorer och som spelare i MTK har du möjlighet att representera klubben i massor av roliga tävlingar både i lag och individuellt.

Har du som spelare eller förälder några frågor om att börja tävla eller vilka tävlingar som är aktuella eller lämpliga så kan du alltid prata med klubbens tränare.

I menyn till vänster hittar du tävlingar som klubben arrangerar.

På länken Tävling Online här under hittar du tävlingar som arrangeras hela Sverige.

Har du varit med i en tennistävling?

Ett av målen med MTK´s verksamhet är att vi ska synas mer i tidningen, för att skapa god publicitet kring klubben.

Som en del i detta vill vi uppmana alla som når till semifinal och/eller final i en tävling att skicka information om resultat gällande detta till This is a mailto link.

Gärna med någon ackompanjerande text och någon bild för trevligare illustration i Mariestads Tidningen och på hemsidan. Vill du får du gärna lägga ut det på MTK´s facebookgrupp också.

Vi vill också gärna få in bilder och textförslag när det gäller andra händelser så som t.ex. klubbresor, läger etc. Har du bilder och några textförslag så skicka gärna in det till This is a mailto link och This is a mailto link.

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 20:59

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.

Tel: 0501- 70686