Elite Hotels Next Generation 2019

Elite Hotels Next Generation 2019 - Region Väst

I år avgörs den 50:e upplagan av den landsomfattande tävlingen Elite Hotels Next Generation. Turneringen arrangeras både i klubbar och regioner och avslutas med en festlig Sverigefinal i Båstad. Sedan tävlingen (tidigare Kalle Anka Cup) startade 1970 har många framstående spelare stått högst på prispallen i den mycket populära tävlingen. Premiäråret vann till exempel Björn Borg och sju år senare triumferade både Stefan Edberg och Mats Wilander, som också blev världsettor som seniorer.

Regionstävlingen spelas i Mariestad den 5-9 juni 2019.

Anmälan senast 19 maj på Tävling Online.

Adress Mariestad: Leksbergsvägen 1.

Tävlingskontakt Mariestad: Carin Nilsson tel. 070-9520935.

Kioskservering kommer att finnas under tävlingen. Vi tar helst emot Swishbetalningar och undviker gärna kontanthantering.

Välkomna!

Tävlingens affisch: