SO Tour

Anmäl er till SO Touren! Tävlingarna syftar till introducera tävlandet för våra yngsta spelare. Alla tävlingar är upplagda så att spelarna skall få flera matcher, inga segrare koras och tävlingstiden är ca 2-3 timmar.

affisch SO Touren VT 2019 - Mini

affisch SO Touren VT 2019 - Midi

affisch SO Touren VT 2019 - Maxi

Affischerna finns även på anslagstavlan i tennishallen!

Prata med din tränare om du har några frågor om tävlingarna eller anmälan.

Läs mer på regionens hemsida!

Minitouren spelas på minitennisbana med en minitennisboll som är 75% mjukare än en vanlig boll. Ålder ca 6-8 år.

Miditouren spelas på midibana med en midiboll som är 50% mjukare än en vanlig tennisboll. Ålder ca 8-9 år.

Maxitouren spelas på en fullstor bana med en maxitennisboll som är 25% mjukare än en vanlig tennisboll. Ålder ca 9-12 år.

Uppdaterad: 03 FEB 2018 19:54 Skribent: Magnus Olsson

Vill du få något publicerat på hemsidan, så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen.