TENNIS VÄST

På söndagen var det invigning av riksfinalen av Elite Hotels Next Generation. 12 tennissugna tennisungdomar från Väst är redo!

Inbjudan RM

(2019-06-22 16:43)
Inbjudan till RM ligger nu ute och man kan även anmäla sig till RM på tävling online

Svenska Tennisförbundet Väst erbjuder till hösten 2 utbildningar. En för tränarna som är Tennisens Plattform och en för framtida funktionärer som är en tävlingsledarutbildning.

Under långhelgen har regionfinalen i Elite Hotels Next Generation genomförts traditionsenligt i Mariestad. 12 nya vinnare har korats som får representera Väst i Båstad finalen om två veckor. På bilden: Elin Siewertz Falköping laddar för en backhand.

Imorgon är det dags för regionfinalen i Elite Hotels Next Generation som spelas i Mariestad. 79 spelare ska bli 12 stycken som får åka till Båstad för vidare spel 23-27/6.

Nu knyts banden mellan förbund, regioner och klubbar ytterligare.

Tilda Larsson Sandared och Bella Bergqvist Larsson Åmål har nått semifinal i dubbel i Tennis Europé 14 tävlingen i Falköping.

På tisdagen bjöd Svensk Tennis Väst in till ett tränarmöte i Falköping. 21 tränare var på plats för att lyssna, diskutera och vara delaktiga i föreläsningarna.

Bruno Johansson Kristinehamn och William Ellmers Lidköping spelar framgångsrikt i Falköpings TE 14 tävling. Båda har kvalat in och vunnit första omgången i huvudtävlingen.

På Valborgsmässoafton höll Dino Ilecic från Pure for sure en föreläsning om doping i Borås. Ett tiotal ungdomar samlades för att ta del av de nya informationen.

Tennis Väst på årsmöte

(2019-05-02 09:24)
I helgen genomfördes Svenska Tennisförbundets årsmöte i Göteborg på Elite Park Hotell.

JSM spel under påskveckan

(2019-04-22 13:26)
Under påsken spelas Junior SM traditionsenligt i Göteborg på GLTK:s banor.

Populär Arena Tennis

(2019-04-15 11:52)
På lördagen spelades SO Tourens Arena Tennis för tredje gången. En tävling som har blivit mycket uppskattad och populär bland deltagarna!

SM uppladdning i Karlstad

(2019-04-11 09:22)
Karlstads Tennisklubb körde en mycket uppskattad uppladdningsdag/träning i helgen med 12 deltagare från minst 5 klubbar. Detta är ett bra exempel på hur det ekonomiska träningsstödet som infördes förra året av Tennis Väst ska användas.

Under helgen genomfördes Tennisens Plattform i Vänersborg under Jonas Ackerots ledning.

Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

E-post: mtk@tennisklubben.se