Hoppa till sidans innehåll

MARIESTADS TENNISKLUBB


Mariestads Tennisklubb instiftades 1915 och ska enligt sin verksamhetsidé verka för tennissportens välmående och utveckling i Mariestads kommun.

Vi ska bedriva en kvalitetsfylld tränings-, motions- och tävlingsverksamhet där glädje, trivsel och utveckling står i fokus samt skapa bra förutsättningar för spontanspel och spel på fritiden för alla kategorier av spelare.

Vår förening ska vara öppen för alla och vila på det ideella och demokratiska föreningsarbetets grund även om inslag i verksamheten kan delegeras till anställda eller professionella aktörer.

Vår förening är medlem i Svenska Tennisförbundet och tillhör regionen Svensk Tennis Väst.

Har du några frågor om MTK's verksamhet eller klubben är du mer än välkommen att skicka ett mail till This is a mailto link.

Uppdaterad: 17 APR 2018 10:34

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen