Följ sidan "GÄSTBOK"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

GÄSTBOK

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
14 december 2020 13:14 av Sten-Åke

Utebanorna

Kul att se att utebanorna va så fina i somras. Ett stort tack till alla er som engagerat er och hjälp till. Ser fram emot våren med mycket tennis!
PS, välkomna till Carins o Padel så länge och spela padel!
Sten-Åke

21 november 2011 11:42 av Kjell-Åke Nilsson

Utebanorna

När det gäller utebanorna så har styrelsen en konternuerlig dialog med kommunen om detta, om ev flytt eller inte, besparingar osv.
Hur mycket underhåll och upprustning som gjorts den senaste åren har naturligtvis berott på den situation vi har befunnit oss i samt även vår ekonomiska situation. Vi har tagit fram en kostnadsberäkning för omläggning av banor samt byte av staket , spridare mm, vi har även sökt bidrag från div fonder bl a Grevilli och fått bidrag på ca 10.000 per år.

27 oktober 2011 11:25 av Lennart HÖGSTEDT

Förfallet med utebanorna

Promenerade runt utebanorna häromdagen.
Det är skrämmande att se föfallet. Trasigt staket
och ett klubbhus i förfall mm.
Vad jag förstår så kommer inte tennisbanorna
attflyttas de närmaste åren. Kanske inte alls med
tanke på kommunens ekonomi. Det är dags att
ta krafttag NU. Gör en kostnadsberäkning på vad
upprustningen skulle kosta. Sök medel hos t ex
Grevilli.
Det viktigaste är att man får reda på vilka planer
styrelsen har.
Mariestad den 27.10.2011
Lennart Högstedt

20 augusti 2011 09:48 av Kjell-Åke Nilsson

Medlem i MTK

Hej !
trevligt med nya tennisspelare !
Info om medlemskap finns under rubriken "medlemskap" som ligger under rubriken MTK. Under rubriken Banbokning kan du få info om hur man bokar våra tennisbanor ute o inne. Vi har även tenniskurser för yngre som äldre, kontakta här vår tränare (Peters Sida)

MVH

Kjell-Åke Nilsson / ordf MTK

19 augusti 2011 11:19 av Lime "nyinflyttad amatör"

Tennis.

Vart ser jag kostnader för att bli medlem 2011? Tycker det är riktigt surt med flytten av banorna, förstår Lennart nedan med då det lär ta tid...

Vilka vägar finns att gå för att bli medlem och få tillgång till banorna i MTK.

15 augusti 2011 21:41 av Kjell-Åke Nilsson

Utebanornas flytt

Hej Lennart , tack för dina inlägg !
Följande görs från styrelsen gällande flytten av utebanorna. Konternuerliga möten har hållits med tekniska och styrelsen, det senaste den 25 mars , där vi fick besked om att arbetet skulle börja med detaljplan, markförhandlingar osv för att hinna med tidsplanen, vi kommer att fortsätta bevaka detta genom ytterligare möten/kontakter med kommunen i höst och framöver. Frågan finns med som en stående punkt på våra månatliga styrelsemöten.

15 augusti 2011 10:25 av Lennart Högstedt

Vad händer med utebanornas flytt?

Enligt tekniska chefen finns ingen detaljplan för
de nya utebanorna. Detta betyder att inget avtal
mellan kommunen och ägaren av Johannesberg
finns. En detaljplan tar det tid att fastställa. Vad jag vet skall den vandra genom de kommunala
instanserna och det tar tid.Hur agerar styrelsen?
MTK kan ju inte stå utan banor en hel säsong. Dacapo är ju i full gång att flytta in i Gärdes-parken.

22 oktober 2010 11:12 av Lennart Högstedt

Vad händer med utebanorna?

Det är så tyst från klubben om banornas vara
eller inte vara i Alhagen/Kålgården. Vad händer de närmaste åren? Om banorna flyttas till bakom
hallen - hur löser man problemet skuggor? Helt
i skugga är inget problem. Skuggor här och
där på planen är ett jätteproblem. Hur har man
tänkt lösa detta? Blir det grus eller hardcourt?
Skulle var intressant med en diskussionskväll i
klubben