Följ sidan "NYHETER"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

NYHETER

(2020-03-05 09:54)
Mariestads TK kallar alla medlemmar till årsmöte onsdagen den 25/3 kl. 19:00 i tennishallen. Sedvanliga årsmötesförhandligar kommer att hållas. Klubben bjuder på fika!

Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

E-post: mtk@tennisklubben.se