Följ sidan "NYHETER"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

NYHETER

(2020-03-05 09:54)
Mariestads TK kallar alla medlemmar till årsmöte onsdagen den 25/3 kl. 19:00 i tennishallen. Sedvanliga årsmötesförhandligar kommer att hållas. Klubben bjuder på fika!

(2019-09-24 11:01)
Arvid Hagejärd, Mariestads TK, har i helgen varit och deltagit i Karlstad Cupen 2019. Det slutade med en fin 2:a plats.

(2019-09-24 10:56)
Ica Oxen Cup gick av stapeln i Mariestad under två helger 6-8 sep och 13-15 sep. På bilden ovan syns Anton Lundell och Noel Kindbom som vann HD tillsammans. Noel vann dessutom HSB. Olle Eriksson blev 1:a i klassen PS13A. Ellen Lund vann FS13A.

Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

E-post: mtk@tennisklubben.se