Hoppa till sidans innehåll

Andra helgen i Norlanderscup

26 SEP 2016 18:53
Nu har andra helgen i Norlanderscup gått av stapeln. Även denna helg bjöd på fint spel och många spännande matcher. Det var flera spelare med från Mariestads TK.
  • Skapad: 26 SEP 2016 18:53

I helgen som gick avgjordes följande klasser: DS & DD, PS15, FS13 och PS10 & PD10.

I damsingel tog sig Sandra Erlandsson vidare till andra omgången och var mycket nära att ta sig förbi den också, dock föll Sandra i en jämn 3-setare med 6-7, 7-5, 2-6 mot andraseedade Antonia Ekroth, Uppsala TK. Även Alexandra Jansson deltog i samma klass, men förlorade i första omgången med 2-6, 3-6 mot Karin Johansson, Kristinehamns TK.

I DD spelade Sandra och Alexandra ihop, det blev en vinst och en förlust och en 2:a plats totalt.

I PS 15 deltog Alfred Hagejärd, där han tog hem 1:a platsen. Väl framme i finalen stod Adam Lorentzen, Ljungskile TK, för motståndet, där Alfred vann med 6-3, 6-2.

I FS13, som var uppdelad i A-, B- & C-klass deltog 2 MTK-are, Tuva Winberg och Ellen Lund. Tuva var med i A-klassen som blev en pool med fyra deltagare, Tuva spelade bra och det var jämna matcher, hon slutade på en 4:e plats. Ellen Lund var med i B-klassen, hon föll i första omgång, men visade upp ett bra spel mot Ella Tellevik, Lidköpings TK.

I PS10 deltog Arvid Hagejärd, Melker Rundgren och Olle Eriksson. Ingen av dom tog sig vidare till slutspelet, men spelade bra i sina poolmatcher.

I PD10 spelade Olle Eriksson och Einar Grahn ihop, det blev en vinst och en förlust, därmed slutade de på en andra plats.

Skribent: Pernilla Ekström
E-post: Adressen Gömd

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen