Hoppa till sidans innehåll

Bokningsinformation

28 APR 2019 11:44
Alhagens grusbanor är nu öppna för bokning. Banorna bokas på MTK`s bokningssida. Sommarkort kan köpas för junior, senior och familj. Även vissa prisjusteringar har gjort inför säsongen.
  • Uppdaterad: 28 APR 2019 11:44

Banorna bokas på MTK`s bokningssida: https://www.bokatennis.nu/mariestadstk/.

Under sommar går det att köpa sommarkort i bokningssystemet och då kan man boka både innomhusbanorna och utomhusbanorna:

Junior: 500 kr, senior 700 kr, familj 900 kr.

Regler sommarkort: Gäller t.o.m. 1 sep 2019. Gäller för bokning både inne och ute. Innehavaren ska vara en av spelarna på banan. Man kan boka max 2 timmar åt gången. Medlemskap krävs för att kunna köpa sommarkort. Familj: alla i familjen måste vara medlemmar.

Vissa prisjusteringar har gjorts inför säsongen.

Gul färg är gamla priser. Nytt pris är grön färg Ingen färg innebär oförändrat pris.

  Icke medlem senior Medlem senior Icke medlem junior Medlem junior
Inne

120 kr

150 kr

90 kr

100 kr

120 kr

100 kr

50 kr

50 kr

Ute

90 kr

100 kr

70 kr

70 kr

90 kr

90 kr

50 kr

50 kr

Anledningen till prisjusteringarna är dels att vi vill att skillnaden mellan medlemspris och icke medlemspris ska bli tydligare. Prisjusteringarna uppåt beror på att klubben förut har haft ett system där spelaren fått betala en årsavgift på 66 kr för nyttjandet av systemet. Vi har nu frångått detta system med  årskostnad för spelaren, vilket innebär att klubben istället tar kostnaden för bokningssystemet. Detta innebär en ökad service från klubbens sida och dels är det många spelare som inte förstått vad det är för kostnad på 66 kr som har dykt upp vilket genererat en del samtal. Det har dessutom inneburit en orimligt hög kostnad (90 kr + 66 kr) för den som bara bokar en gång per år såsom exempelvis turister.

Läs mer om banbokning här...

Skribent: Magnus Olsson
E-post: Adressen Gömd

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen