En helg fylld med Tennis

20 FEB 2012 11:24
Julia Nilsson kom 1:a i klassen FS12 i Hammarö Cupen. Lisen Wulcan kom 2:a i FS16 i samma turnering. Våra Tioåringar har spelat 10-träffen. Dessutom har Pernilla Ekström gått till final i Veteran SM vilket vi får anledning att återkomma till!
  • Skapad: 20 FEB 2012 11:24

Det har varit en helg fylld med tennis för många MTKare.

Pernilla Ekström är iväg och spelar Veteran SM i Göteborg. Hon ställer upp i tre klasser: singel, dubbel och mixed dubbel. Det tycks gå bra för i morgon (tisdag) spelar hon final singelklassen. Mer info kommer om detta senare.

Julia Nilsson vann klassen FS12 i Hammarö Cupen. I samma turnering kom Lisen Wulcan 2:a i klassen FS16. Bra jobbat tjejer!

Dessutom är det kul att våra tioåringar får mycket matcher i TioTräffen. I helgen spelade de mot Lidköping hemma i Lambihallen.

Skribent: webbmaster