SEB NEXT GENERATION CUP REGIONFINAL 2012

24 MAJ 2012 15:49
Spelare & publik hälsas välkomna till Regionfinalen i SEB Next Generation Cup i Mariestad den 8-10 juni.
  • Skapad: 24 MAJ 2012 15:49

Den klassiska ungdomsturneringen Kalle Anka Cup har bytt namn och heter nu SEB NEXT GENERATION CUP.

Tävlingen spelas på Alhagens grusbanor i Mariestad 8-10 juni.

Adress: Leksbergsvägen 1, Mariestad.

Spelschema och lottning är publicerad på TenTour Online.

Eventuella återbud lämnas snarast till tävlingsledare Peter Lindqvist 070-3566459 eller Jan-Gunnar Lidén Tennis Väst 070-6240855.

Regionfinalen kommer att spelas i två grupper med 8 deltagare i varje grupp i alla klasser och i utslagsform med ett ev matchtiebreak i avgörande set. Segraren i varje grupp går vidare till riksfinalen som spelas den 25-29 juni i Båstad.

Tävlingsklasser: F11, P11, F13, P13, F15 och P15.

MTK kommer att hålla kiosken öppen under hela tävlingen.

Carins Tennis Shop: TÄVLINGSREA ! Massor av skor o kläder. Halva priset !

Läs mer om regionfinalen på Tennis Väst´s hemsida.

VÄLKOMNA!

Skribent: Webbmaster