SEB Next Generation Cup Regionfinalen

04 JUN 2013 22:58
Alfred Hagejärd från Mariestads TK tog sig vidare till riksfinalen i Båstad!
  • Skapad: 04 JUN 2013 22:58

Under onsdag, torsdag och fredag stod Mariestads TK som värd för Regionfinalen i SEB Next Generation Cup. Det var perfekta förutsättningar under alla speldagar.

MTK hade sex spelare med: Emma Jansson FS15, Sandra Erlandsson FS15, Julia Nilsson FS13, Alfred Hagejärd PS11, Hilda Grahn FS11 och Alexandra Jansson FS11. Alla spelare fightades på bra och visade prov på bra tennis.

Ett stort grattis till Alfred Hagejärd som vann sin klass och som nu får representera Region Väst i riksfinalen i Båstad i sommar. Lycka till säger vi från klubben!

Tack också till tävlingsledning, matchledare, kioskpersonal och alla som kom och tittade och hejade på!

seb cup

Skribent: Webbmaster