Hoppa till sidans innehåll

Sommaravslutningen 2017

12 JUL 2017 14:03
Motionskommittén anordnade sommaravslutning för vuxenspelare och uppslutningen var god med 21 spelare som möttes i jämna och underhållande dubbelmatcher.
  • Skapad: 12 JUL 2017 14:03

Efter idel muntra tillrop och imponerande bolldueller stod slutligen Håkan och Alex som vinnare i denna prestigelösa tillställning. Vinsten, bestående av en egenhändigt (av Pelle) framodlad Pepperoniplanta mottogs under högtidliga former av vinnarlaget, där ordförande fick det ärofyllda uppdraget att säga några väl valda ord. Efter prisutdelningen fortsatte festligheterna med grillning och muntra diskussioner. Förhoppningsvis så kan detta bli en tradition!
Skribent: Magnus Olsson
E-post: Adressen Gömd

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen