Aktiviteter under höstlovet

18 OKT 2016 18:00
Här nedan kommer information om olika aktiviteter för olika åldrar under höstlovet. Det finns också listor vid hallen där ni kan anmäla er till de olika aktiviteterna. Vid frågor kontakta Carin Nilsson, 0709-52 09 35 eller This is a mailto link
  • Skapad: 18 OKT 2016 18:00

Vi startar på tisdagen med Skaraborgsträffen som är ett utbyte mellan Mariestad, Tibro, Skövde och Skultorp.
Vi är i Mariestad och dom som kan vara medpå Skaraborgsträffen är födda 03-98 och har ej mycket tävlingsvana.

På onsdagen kommer Tino och Daniel ha dagläger och där får alla spelare som vill träna extra vara med.

På torsdagen anordnar vi klubbresa till Mini, midi och maxitouren i Lidköping. Det gäller de yngre och nya spelare som ej tävlat mycket ännu.
Carin åker med som ledare, vi samåker från tennishallen i Mariestad.

Sen kommer vår årliga jätteroliga klubbresa till Hallowen cup i Göteborg. Här behöver man ha lite tävlingsvana och bör testat att spela lite cuper.
De yngsta som får åka med i år är födda 2007. Anmäl er snarast så vi kan planera resan.

/Carin
Skribent: Pernilla Ekström