Alexandra Jansson 1:a i Hammarö Cupen

11 FEB 2014 09:38
MTKaren Alexandra Jansson gjorde en stark turnering när hon vann flicksingel 12 i Hammarö Cupen efter tre väl genomförda matcher.
  • Skapad: 11 FEB 2014 09:38

Alexandra gick in i kvarten där hon började med att besegra Astrid Engström från hemmaklubben Hammarö TK med 6-0, 6-0 efter stabilt spel. I semifinal och final väntade två spelare som Alexandra tidigare förlorat mot. Särskilt semifinalens seger mot Linnea Svanström Billeruds TK med 6-2, 6-2 var därför något av en skräll. Finalen mot Lisa Eliasson Hammarö TK blev en svängig historia där första set avgjordes i tiebreak. Efter att förlorat första gamet i andra set så flöt spelet på bra för Alexandra som kunde vinna med 7-6, 6-1.

Klubbkompisen Hilda Grahn gjorde också en bra insats genom att ta sig till semifinal genom att i kvartsfinalen besegra Elvira Nedeus Hammarö TK med 6-4, 6-3. I semifinalen blev det dock förlust mot Lisa Eliasson Hammarö TK med 2-6, 5-7 efter en jämn match.