Hoppa till sidans innehåll

Alfred 11:a i Båstad

26 JUN 2013 19:04
Info om Alfred Hagejärd och SEB NG Cup i Båstad!
  • Skapad: 26 JUN 2013 19:04

 

Alfreds slice_resized
Alfred & Moa_resized (1)

Alfred öppnade singelspelet på måndag där han vann sin match efter stabilt spel mot David Nilsson från region Öst med 6-3, 6-4. På måndagskvällen var det dags för mixeddubbel. Alfred spelade i par med Moa Nilsson (Lidköping). Efter en trevande start spelade Alfred och Moa riktigt bra och var så  när att ta matchen till ett supertiebreak, dock blev det förlust med 2-6, 5-7 mot region Mitt paret.

På tisdag var det dags för nästa singel, efter en tung start och inga marginaler på sin sida förlorade Alfred första set med 0-6. Alfred kom in mer i matchen i andra set, men orkade inte riktigt knyta ihop säcken vid viktiga lägen, han föll med 0-6, 3-6 mot William Franzén, region Syd.

Onsdagen väntade match om andra platsen i poolen. Det blev en 3-sets-rysare på 2,5 h, där Alfred föll med 5-7, 6-4, 1-6 mot Linus Videhult från region Mitt. Det var en tung förlust då Alfred spelade riktigt bra tennis och var den spelaren som verkligen förde spelet och gjorde saker med bollen.

På torsdag väntade placeringsslutspelet, i semifinal föll Alfred mot Ture Gyllenborg Lund från region Göteborg i jämna set 4-6, 4-6. I matchen om 11:e plats kunde Alfred slå in matchbollen och vinna efter att ha räddat 2 st matchbollar i det avgörande supertiebreaket, siffrorna blev 7-6, 3-6, 11-9 mot Sebastian Johansson från region Öst.

Alfred slutade alltså på en 11:e plats i Riksfinalen i Båstad. Han känner sig nöjd med sitt spel under veckan och har haft kul och att ha fått upplevt en riktig tennisfest med mycket matcher.

 

Skribent: Webbmaster

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen