Hoppa till sidans innehåll

Alfred 2:a i RM

29 MAR 2013 10:15
Flera MTKare har spelat Regionmästerskapen. Bäst gick det för Alfred Hagejärd som blev 2:a i PD12.
  • Skapad: 29 MAR 2013 10:15

Alfred började RM redan förra helgen med att ta sig till kvalfinal i Skultorp och blev då kvalificerad för slutspelet i PS12 och PD12 i Alingsås.

I slutspelet vann Alfred 1:a omgången över Filip Ivarsson, Sandareds TK, med 6-1, 6-2. I kvartsfinal stod Nikolai Töråsen, Marks TK, för motståndet,  som den här gången blev för svår, vann med 6-0, 6-2.

I klassen pojkdubbel 12 spelade Alfred i par med Hannes Eriksson, Kristinehamns TK. De vann sin kvartsfinal över Erik Eliasson & Nikolai Töråsen,  Marks TK med 3-6, 7-5, 10-5. I semifinal blev det seger med 6-1, 6-2 över Lukas Ramér-Olofsson & Henrik Bladeius, Alingsås TK. I final väntade Hugo Nossler & Carl Gustafsson, Falköpings TK. Finalen var  jämn och blev en knapp förlust med 2-6, 6-4, 9-11 för Alfred och Hannes.

Skribent: Webbmaster

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen