Alfred & Arvid Hagejärd har varit ute i helgen och tävlat.

30 SEP 2012 21:40
Alfred & Arvid Hagejärd har varit ute i helgen och tävlat. Alfred i Pelaro Billeasing Open i Alingsås och Arvid i If SO Tour Mini tennis i Lidköping. Alfred blev 3:a. På bilden ovan syns Arvid i Lidköping.
  • Skapad: 30 SEP 2012 21:40

Alfred Hagejärd började sitt poolspel på lördagen i Alingsås. Han besegrade Adam Lorentzen från Stenungsunds TK med 6-2, 6-3 och Noa Pernvall från Elfsborgs TK med 6-2, 6-4. På söndagen väntade Erik Ströberg från Stenungsunds TK i åttondelsfinal, Alfred vann med 6-4, 6-3. I kvartsfinalen stod Kalle Johansson från Varbergs TK för motståndet, där vann Alfred med 6-2, 6-2. Väl framme i semifinal stod Ullevi TK´s William Olsen, som för dagen blev för svår, Alfred förlorade första set med 2-6 och andra med 4-6. Alfred har spelat bra i turneringen, och slutade alltså på en 3:e plats.
Alfred Hagejärd Pelaro

Länk till intervju efter att poolsegern var säkrad:

Arvid Hagejärd var under söndagen i Lidköping och spelade If SO Tour Mini. Det var blott hans andra turnering, Arvid tyckte att det var riktigt roligt och lyckades vinna 4 matcher av 5.
Arvid Hagejärd mintennis 2

Skribent: Webbmaster