Hoppa till sidans innehåll

Alfred & Arvid Hagejärd har varit ute i helgen och tävlat.

30 SEP 2012 21:40
Alfred & Arvid Hagejärd har varit ute i helgen och tävlat. Alfred i Pelaro Billeasing Open i Alingsås och Arvid i If SO Tour Mini tennis i Lidköping. Alfred blev 3:a. På bilden ovan syns Arvid i Lidköping.
  • Skapad: 30 SEP 2012 21:40

 

Alfred Hagejärd började sitt poolspel på lördagen i Alingsås. Han besegrade Adam Lorentzen från Stenungsunds TK med 6-2, 6-3 och Noa Pernvall från Elfsborgs TK med 6-2, 6-4. På söndagen väntade Erik Ströberg från Stenungsunds TK i åttondelsfinal, Alfred vann med 6-4, 6-3. I kvartsfinalen stod Kalle Johansson från Varbergs TK för motståndet, där vann Alfred med 6-2, 6-2. Väl framme i semifinal stod Ullevi TK´s William Olsen, som för dagen blev för svår, Alfred förlorade första set med 2-6 och andra med 4-6. Alfred har spelat bra i turneringen, och slutade alltså på en 3:e plats.
Alfred Hagejärd Pelaro
 
Länk till intervju efter att poolsegern var säkrad:
 
Arvid Hagejärd var under söndagen i Lidköping och spelade If SO Tour Mini. Det var blott hans andra turnering, Arvid tyckte att det var riktigt roligt och lyckades vinna 4 matcher av 5.
Arvid Hagejärd mintennis 2

 

Skribent: Webbmaster

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen