Hoppa till sidans innehåll

Alfred Hagejärd 2:a i Påskslaget

15 APR 2013 10:57
Alfred Hagejärd, Mariestads TK, har varit i Vänersborg i helgen och deltagit i Påskslaget. Alfred deltog i PS 11, där han tog sig ända till final.
  • Skapad: 15 APR 2013 10:57

På lördagen började spelet där Alfred vann över Anton Höckerfelt, Lidköpings TK med 6-0, 6-0. I sin andra match gick Alfred vidare på w.o., nästa match stod Hugo Helmersson, Vänersborgs TK för motståndet, matchen slutade 6-0, 6-1 till Alfred.

På söndag var det dags för semifinal, Alfred vann mötet mot Wilmer Samuelsson, Torslanda TK med 6-3, 6-1. I finalen föll Alfred mot Lukas Ramér-Olofsson, Alingsås TK med 0-6, 2-6. Trots att final förlusten sved så är Alfred ändå ganska nöjd med sin turnering.

Skribent: Webbmaster

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen