Alfred Hagejärd 2:a i Påskslaget

15 APR 2013 10:57
Alfred Hagejärd, Mariestads TK, har varit i Vänersborg i helgen och deltagit i Påskslaget. Alfred deltog i PS 11, där han tog sig ända till final.
  • Skapad: 15 APR 2013 10:57

På lördagen började spelet där Alfred vann över Anton Höckerfelt, Lidköpings TK med 6-0, 6-0. I sin andra match gick Alfred vidare på w.o., nästa match stod Hugo Helmersson, Vänersborgs TK för motståndet, matchen slutade 6-0, 6-1 till Alfred.

På söndag var det dags för semifinal, Alfred vann mötet mot Wilmer Samuelsson, Torslanda TK med 6-3, 6-1. I finalen föll Alfred mot Lukas Ramér-Olofsson, Alingsås TK med 0-6, 2-6. Trots att final förlusten sved så är Alfred ändå ganska nöjd med sin turnering.

Skribent: Webbmaster