Hoppa till sidans innehåll

Alfred Hagejärd 2:a i Vänersmashen

18 NOV 2013 10:35
Alfred Hagejärd har i helgen varit i Vänersborg och deltagit i turneringen Vänersmashen, där han deltog i klassen PS 12. Han tog sig ända till final och slutade på en fin andra plats.
  • Skapad: 18 NOV 2013 10:35

Alfred spelade första omgången på fredagskvällen. Det blev en riktigt tuff match, där Alfred visade prov på mycket bra inställning och fin tennis och vann matchen med 6-4, 6-4 mot Simon Slättner, Strömstads TK. I andra omgången på lördagsförmiddagen stod Sixten Bäckemo, Vänersborgs TK, för motståndet. Alfred vann med 6-0, 6-1 och var därmed klar för kvartsfinal. Kvartsfinalen spelades under lördagskvällen, det blev ett möte mot Nadeem Kanani, Trollhättans TK. Alfred spelade åter igen stabilt och vann med 6-2, 6-2.

I semifinal på söndagen stod William Olsen, Ullevi TK, på andra sidan nätet. Det blev en tuff 3-setare där Alfred vann första set med 6-1, tappade andra lite snöpligt med 3-6, visade åter igen prov på bra inställning och tennis i avgörande lägen och tog hem avgörande setet med 6-3 och var genom det klar för final.

Finalen blev ett möte mot Juan Nunez, Billeruds TK. Alfred förlorade med 1-6, 1-6. Trots siffrorna spelade Alfred åter igen bra tennis och kämpade på bra, men fick inte med sig poängen i de viktiga avgörande bollarna. Alfred är nöjd med turneringen och sitt spel som har fungerat riktigt bra.

Skribent: Magnus Olsson

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen