Alfred Hagejärd 3:a i singel och 1:a i dubbel

26 MAR 2014 15:33
Alfred Hagejärd var en av MTKarna som deltog i i regionsmästerskapen. Det slutade med en 3:e plats i singel och 1:a plats i dubbel i 12:års klassen i Alingsås.
  • Skapad: 26 MAR 2014 15:33

RM-slutspelet startade på fredagskvällen med dubbel, där Alfred spelade ihop med Hannes Eriksson,  Kristinehamns TK. De gick obesegrade genom dubbelturneringen, vann 3 raka matcher och slutade alltså på 1:a plats.

Singelspelet började på lördagsmorgonen för Alfred.  Han gick obesegrad genom sitt poolspel. Han mötte Elias Eliasson, Hammarö TK, där blev siffrorna 6-0, 6-0. Nästa match var mot Albin Hermansson, Alingsås TK, där blev siffrorna 6-0, 6-2.  Sista poolmatchen var mot Axel Eriksson, Dalsjöfors TK, den matchen slutade 6-2, 6-1. Alfred hade genom dom segrarna kvalificerat sig för semifinal, där det väntades ett möte mot dubbelkompisen Hannes. Efter en tuff och välspelad "2h 20 min rysare" föll Alfred med 1-6, 7-5, 2-6.

Alfred har återigen visat prov  på fin tennis och inställning under en intensiv helg med mycket matcher.