Alfred Hagejärd 3:a i Tabergsdalen

24 MAJ 2015 11:46
Alfred Hagejärd, Mariestads TK, har varit nere i Jönköping och deltagit i Tabergsdalen Bravida Open. Alfred ställde upp i PS 14 där han tog sig fram semifinal och tog hem en 3:e plats.
  • Skapad: 24 MAJ 2015 11:46

I semifinalen mötte Alfred den andraseedade spelaren Emanuel Anevik, Jönköpings TK och det var en välspelad match från båda spelarna, där Alfred inte riktigt räckte till för dagen och föll med 1-6, 2-6.

Vägen fram till semifinalen bjöd Alfred på riktigt fin och stabil tennis, där han känner sig ganska nöjd med grus-premiären för tävlandet.