Hoppa till sidans innehåll

Ännu en vinst för damlaget

15 JAN 2012 20:05
I går (lördag) lyckades damlaget vinna mot Varberg på hemmaplan med 3-0 i matcher. Därmed klättrade Carin och Pernilla i tabellen och ligger nu 2:a i serien.
  • Skapad: 15 JAN 2012 20:05

Pernilla Ekström inledde med en stabil seger mot Christina Andersson med siffrorna 6-3, 6-1. Efter 0-3 i första set la Pernilla in en högre växel och vann en komfortabel seger.

Carin Nilsson spelade en jämn match mot Anna Bertilsson och lyckades vinna även hon med siffrorna 5-7, 6-1, 1-0(11-9)

Matchen var jämn i princip hela matchen. Efter att ha förlorat första sätt med 5-7 så vann Carin andra med 6-1 efter stabilt spel. I super tiebreak var det sedan mycket jämnt men efter att ha haft en matchboll emot sig så lyckades Carin komma tillbaka och vinna matchen.

Dubbeln vann Pernilla och Carin med 6-2, 7-6. Första set spelade Pernilla och Carin koncentrerat och släppte aldrig in Varberg utan vann detta kontrollerat. Andra set var jämnt hela tiden där ledningen växlade och Varberg spelade upp sig lite samtidigt som Pernilla och Carin inte var riktigt lika stabila jämfört med första set, dock gjordes en uppryckning och de tog hem tiebreak i andra set med 8-6 och vann därmed matchen med 3-0. I och med segern gick nu Mariestad upp till andra plats i tabellen.

Ny match nästa helg mot GLTK där vi hoppas på ytterligare en seger.

 

/  Kjell-Åke (en i publiken) !

Skribent: Kjell-Åke Nilsson

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen