Arvid & Gustav tog hem varsin 3:e plats

24 JAN 2017 21:00
I helgen gick tennistävlingen Guld & Silver av stapeln i Lidköping. Arvid Hagejärd och Gustav Brånfelt tog sig till semifinal och fick med sig varsin 3:e plats.
  • Uppdaterad: 24 JAN 2017 21:10

De deltog i PS 12 B, där det på lördagen inleddes med poolspel. Arvid vann sin pool efter två vinster. Han vann över Gunnar Lööf Wettervik, Lidköpings TK, siffrorna blev 6-2, 6-1. I nästa match var det Arvid Lindblad, Skara TK, där blev siffrorna 6-2, 6-1. Där med var Arvid klar för semifinal.

Gustav Brånfelt tog sig vidare från sin pool med vinst över Carl Andersson, Lidköpings TK, där siffrorna blev 6-2, 6-1. I andra matchen fick Gustav segern efter w.o. och var därmed även han klar för semifinal.

I Arvids semifinal stod Vincent Olsson, Skövde TF, för motståndet. Efter en riktigt välspelad 2-timmars rysare föll till slut Arvid med siffrorna 6-3, 4-6, 5-7.

I Gustavs semifinal var det Oskar Rohlén, IS Gothia, som stod för motståndet. Gustav spelade bra, men föll med siffrorna 0-6, 0-6.