Carin & Pernilla avslutade serien med vinst

04 MAR 2012 17:46
Carin Nilsson och Pernilla Ekström har spelat klart serien för denna gång. De avslutade med vinst mot Varbergs TK.
  • Skapad: 04 MAR 2012 17:46

Den sista matchen för säsongen spelades borta mot Varbergs TK och det blev vinst, 2-1 i matcher efter mycket bra spel i dubbeln som avgjorde lagmatchen. Carin och Pernilla slutade därmed 3:a i serien vilket de känner sig mycket nöjda med. Nu väntar de på uteserien som startar i början på maj.

Svenska Tennisserien Inne 11-12, Damer 40, Väst Div 1:

D40 serietabell

Skribent: webmaster