Emma Jansson 1:a i Karlstad Cupen och Sandra Erlandsson 3:a!

24 SEP 2013 20:36
Emmas fina spel i hemmatävlingen Norlanders Cup håller i sig vilket visade sig räcka till en stabil turneringsseger i Karlstad Cupen i klassen FS14. Emma spelade säkert och stabilt hela turneringen och var mycket belåten med sin turneringsseger.
  • Skapad: 24 SEP 2013 20:36

Emma mötte på lördagen Alicia Eriksson från Kil och vann med 6-1, 6-4.
Samtidigt mötte klubbkompisen Sandra Erlandsson Annie Ackerot från Hammarö och vann med 7-5, 6-3.

I semifinalen blev det Emma och Sandra som gjorde upp om finalplatsen. Emma vann och fick spela finalen mot Nicole Reinbring från Hellas TK. Emma vann med 6-2, 6-1 och åkte hem med vinnarpokalen!