Fiskebäckskils Tennisvecka, Odenbadspelen i Falköping och Merells Tennisvecka i Lerum

08 JUL 2013 12:15
MTKare har fått pokaler i tävlingar.
  • Skapad: 08 JUL 2013 12:15

Alfred Hagejärd: 1.a i PS11 Odenbadspelen i Falköping.

Alexandra Jansson: 1.a i FS11 Odenbadspelen i Falköping. Alexandra mötte klubbkompisen Hilda Grahn i en tät match. Hilda Grahn fick därmed med sig 2.a platspokal. Även Anton Jansson och Philp Hillqvist ställde upp i PS10 men lyckades inte ta sig vidare från poolgrupperna, men får med sig goda tävlingserfarenhet till framtida tävlingar.

Emma Jansson (bilden): Final och 2 plats i både FS14, FD14 i Lerum.

Sandra Erlandsson: final och 2.a plats (FS14) i Fiskebäckskil (Björn Borgs Pokal).

Skribent: Webbmaster