Framgångar för Julia Nilsson & Alfred Hagejärd

06 NOV 2012 15:21
Resultat från helgens tävlande från våra duktiga tennisjuniorer
  • Skapad: 06 NOV 2012 15:21

Julia Nilsson har deltagit i Billys Cup i Lidköping. Hon ställde upp i klassen FS12 och kom på en fin 2:a plats. Hon inledde med segrar mot Emelie Dahlberg (Lidköpings TK), Evelina Malm (Vänersborgs TK), Alicia Eriksson (Kils TK) och Saga Berggren från Ljungkile TK. I finalen blev det förlust mot Emma Rosén från Vänersborgs TK. Julia spelade en bra tennis överlag med hårda tuffa grundslag och visade i utsatta lägen prov på bra tennispsyke.

Alfred Hagejärd (se bilden nedan) har i helgen varit i Göteborg och spelat Halloween Cup, som anordnades av Göteborgsklubben GLTK. Det var ca 40 deltagare i klassen PS 10 och Alfred tog sig fram till kvartsfinal och slutade på en 5:e plats.

Alfred startade sina första matcher på fredagen och vann mot spelare som Gabriel Björup, Pixbo TK, 6-2, 7-5, Fredrik Kassling, Oskarshamns TK, 6-2, 6-3. På lördags morgonen var det match mot Martin Gustavsson, Åmåls TK, som Alfred vann med 6-2, 6-2. Alfred vann sin pool utan att tappa ett set och var klar för söndagens kvartsfinal, där föll Alfred 3-6, 3-6 mot Ture Gyllenborg Lundh, Ullevi TK.

Alfred Hagejärd, 5a.jpg

Skribent: Webbmaster