Klubbresa till Vänersborg

20 FEB 2017 16:12
Klubbresa två helger till Påskslaget i Vänersborg med Mariestads TK. Spelare från Skövde o Tibro är också inbjudna.

Gäller tävlingsspelare 9-18
  • Skapad: 20 FEB 2017 16:12

24-26/3 spelas HS o DS+dubbel, PS o FS13abc+dubbel
31/3-2/4 spelas PS o FS11+dubbel, FS o PS16+dubbel

Vi åker fredag em om någon spelar på fredagen annars lördag morgon. ( vi inväntar lottning innan detta bestäms.)

Vi åker i bilar från Tennishallen i Mariestad och Skövde.

Ev får föräldrar hjälpa till att köra.

Tränare: Carin Nilsson o Tino Auinger. Sebastian från Skövde kommer vara med första helgen.

Detta är en resa utan föräldrar med tränare, meningen med resan är att man tränar sig på att klara sig själv i match och utanför banan och att tränarna får se er spela. Skall någon förälder med så är det till en yngre spelare som inte riktigt vågar sova första gången. Prata med Carin, hjälp behövs alltid !

Logi: Vi bor på Quality hotell i Vänersborg, frukost ingår.

Mat: Alla tar med egna pengar till mat, vi köper lunch och kvällsmat i hallen eller på hotellet.

Anmälan till tävlingen gör ni själva på tennis.se  singel och dubbel.

Pris: 1500 kr (Bor ni en natt är priset 1250 kr)

Sätt in på BG 5265-3243 innan avfärd alt swisch 123 199 77 09.

Frukost, boende, resa och tränare ingår. Vi tränar morgon och kväll om det finns banor. Maila anmälan till This is a mailto link

Sista anmälan 12 Mars då även anmälan till tävlingen går ut.

Varmt välkomna

Skribent: Pernilla Ekström