Kolla in alla sommarens aktiviteter!

08 JUN 2015 13:23
Hej alla! Nu har vi två veckor kvar innan sommaruppehållet, men det betyder inte att ni inte kan spela tennis i sommar, massor av kul aktiviteter händer!
  • Skapad: 08 JUN 2015 13:23

Sommaravslutningen nästa vecka hoppas jag alla prickar in i sitt schema, kuliga överaskningar kommer hända!

sommaravsluting

Notera också datumen för sommartennisen som juniorkommitten i år kommer fixa, passa på att spela med era kompisar i sommar!

sommartennis 2015

Daglägren och Hunnebostrandlägret är för alla spelare i klubben på alla nivåer och alla åldrar. Allt anpassas efter ålder o spelstyrka.

dagläger 2015

hunnebostrand sommarläger 2015