Lambi Cup färdigspelad!

01 JUL 2013 10:51
Årets sommartävling på hemmaplan Lambi Cup blev ett mycket lyckat arrangemang för klubben. Totalt var det 75 deltagare och det spelades ca 110 matcher. MTKaren Julia Nilsson (bilden) stod som slutsegrare i FS14.
  • Skapad: 01 JUL 2013 10:51

Alla resultat och bilder från tävlingen finns att se på Tentour Online.

Nytt för årets upplaga var B-slutspelet i 12 års klasserna vilket innebar minst två matcher i tävlingen och chans till revanch vilket var ett uppskattat inslag. Nytt var också Generationsdubbel där 8 par var anmälda. Hemmaspelarna Ola Hagejärd och Julia Nilsson ställde upp i denna klass och tog sig till final där det blev förlust mot far och son Nossler från Tidaholm.

MTK tackar alla tennisspelare för välspelade tennismatcher och bra uppträdande på banan.

Ett stort tack också till alla funktionärer, kioskpersonal och tävlingsledare som var en stor anledning till att det blev så lyckat.

Skribent: Webbmaster