Lördagsligan - första omgången spelad!

15 DEC 2013 22:35
Första omgången av lördagsligan är nu genomförd, 21 matcher spelades. Många av spelarna spelade sina första matcher och var jätteduktiga, mycket spel på varje boll var det. Mellan matcherna var det rundtennis på minitennisnät som gällde på bana 3. Alla fick mycket tennis denna eftermiddag och det ser bra ut med återväxten i MTK. Ledare var en av våra duktiga hjälptränare Hanna Johansson.
  • Skapad: 15 DEC 2013 22:35

OBS! Nästa omgång av lördagsligan är flyttad från 18/1 till 25/1 pga klasshandboll!

Läs mer om lördagsligan på sidan LÖRDAGSLIGAN!

Där finns också resultat och ytterligare några bilder.