Lyckad julavslutning!

23 DEC 2013 10:58
Årets julavslutning för juniorerna - Babolat Julcup - blev en lyckad tillställning. Ca 60 barn och ungdomar plus föräldrar och ledare var i hallen. Minitennistävling, uppvisningsdubbel med hemvändande MTKare, lotterier, aktiviteter, prisutdelningar och tomtebesök stod på programmet. Efter juniorerna tog vuxenavslutningen vid med dubbeltävling och på kvällen var det klubbfest. En heldag med tennis med andra ord!
  • Skapad: 23 DEC 2013 10:58

Alla juniorer fick Babolatkepsar som deltagarpris när de kom. Tränarna höll i tävlingen och det var domare på alla banor. På bana ett var det lotteri och andra aktiviteter med bollväggar och pingisbord och där var det full aktivitet hela tiden.

Ett kul inslag var också uppvisningsdubbeln med Oskar Pallin, Paulina Wulcan, Tobias Nilsson och Simon Käll.

Efter uppvisningsdubbeln var det bolltävling och däreftter prisutdelning.

• Emma Jansson blev utsedd till ÅRETS JUNIOR.
  • Hanna Johansson blev  fick utmärkelsen ÅRETS KOMPIS.
  • Arvid Hagejärd blev ÅRETS KOMET.

Och sist men inte minst kom tomten på besök med något i säcken till alla juniorer.

Ett videoklipp från junioravslutningen:

Det var premiär för klubbens nya "bollvägg" - Tri-tennis XL- och många ville prova:

julavslutning 2013 4

172

Pingisspel:

julavslutning 2013 5

Match pågår:

171

Uppvisningsdubbel med Paulina, Oskar, Tobias och Simon:

189

hemvändare

Bolltävling (där förstapriset var en tennislektion med tränaren Joakim Johansson:

196

Prisutdelning till tävlings vinnare, samt utdelnings av serieplaketter, årets junior, årets komet och årets kompis. Även tränarna fick presenter.

202